Založiť novú webovú stránku alebo e-shopChcem nový web
aktualizované: 24.10.2018 09:42:17

Asociácia výchovných poradcov

Hoci neskôr ( vzhľadom na technické problémy), ale o to srdečnejšie Vám želáme v novom školskom roku 2018/2019 veľa šťastných detí/študentov a chápajúcich rodičov :)

Členstvo v Asociácii výchovných poradcov

Registrácia: asociaciavp@gmail.com (do správy uveďte meno a priezvisko, bydlisko, školu, tel. a email. kontakt)

Zasielanie členských príspevkov : na účet  0631737308/0900 a do poznámky pre prijímateľa uveďte priezvisko, meno a kraj

- zasielať môžete členské príspevky kedykoľvek, následne vám bude poštou zaslané potvrdenie na vyžiadanie

Členom AVP môže byť každý výchovný poradca, ktorý túto funkciu aktívne vykonáva. Vtedy má hlas rozhodujúci. Členom s hlasom poradným môže byť tiež každý pedagóg školy a školského zariadenia, ktorý súhlasí so Stanovami AVP a podieľa sa na napĺňaní poslania AVP. Člen Avp musí mať uhradené členské na aktuálny rok.

Členmi AVP môžu byť tiež odborníci z iných školských a výchovných zariadení, ktorých pracovná náplň a osobný záujem korešpondujú s cieľmi a úlohami uvedenými v Stanovách AVP a ktorí v praxi aktívne presadzujú a podporujú zvyšovanie statusu výchovného poradcu. Títo odborníci majú hlas poradný.

od 1.1.2009   zmena   v registračných a členských poplatkoch

- reg. poplatok               5,00 €